Yaklaşan yerel seçimler öncesi Didim ilçe merkezi ve köylerdeki muhtarlıklarda bulunan askı listeleri ve seçmenlerin kayıtlarıyla ilgili ortaya çıkabilecek sorunlar ve bunlarla ilgili çözüm ve önerilerle ele alındığı toplantı Kaymakam Ali Katırcı başkanlığında gerçekleşti.
Yersel seçimler öncesi askıya çıkarılan askı ve seçmen listelerinde ortaya çıkabilecek sorunlar ve bunlara karşı alınacak çözüm ve önerilerle ilgili olarak Didim Kaymakamı Ali Katırcı başkanlığında bir toplantı düzenlendi. Kaymakamlıktaki toplantıya İlçe Nüfus Müdürü Erkan Dinçyatar, İl Özel İdareden ve Belediyeden görevli memurlar ile Merkezdeki ve köylerdeki muhtarlar katıldı.
Toplantıda konuşan Didim Kaymakamı Ali Katırcı Mahalli seçimler öncesi yapılan bu toplantıda askı ve seçmen listelerinde yaşan sorunları ve bu sorunlara alınabilecek çözüm ve önerileri bu toplantıda karşılıklı soru cevap şeklinde ele alacaklarını söyleyerek, “İl Özel İdaresi ve belediyemiz ile merkez ve köy muhtarlarımızdan katılan arkadaşlarımızla bu toplantıda bahse konu olan sorunları ele alacağız. Özellikle seçmen ve askı listelerinde yaşanan sorunlara çözümler bulacağız. Zaten bu konuyla ilgili olarak basınımız bizlere gerekli yardımı sağlamaktadır. Bu nedenle kendi aramızda da bu toplantıda gerekli konuları ele alacağız” diye konuştu.