Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde bulunan Torba Sanat Evi’nde sahneye çıkan, ’Yalan Dünya’ dizisinde ’yönetmen Tufan’ı oynayan 46 yaşındaki Tuna Orhan’ı dinleyenler arasında Türk beyaz perdesinin ünlü oyuncuları Nebahat Çehre ve Perihan Savaş da vardı.

Torba Mahallesi’nde hizmet veren ve ünlü sanatçıların uğrak yeri olan Torba Sanat Evi’ndeki programında Tuna Orhan, ’Bodrum Bodrum’, ’Gördüğüme Sevindim’ gibi tanınmış şarkıları seslendirdi. Orhan’ı dinlemeye gelenler arasında en son ’Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin Ayşe Hafsa Sultan’ı 68 yaşındaki Nebahat Çehre ve ’Yaprak Dökümü’ dizisindeki ’Nurdan’ rolü ile akıllarda kalan 57 yaşındaki Perihan Savaş vardı. Her iki sanatçı da eğlence mekanında sanatseverlerin ilgi odağı oldu.

Nebahat Çehre, çok güzel bir gece geçirdiğini söyledi. Çehre, "Kendimi iyi hissetmiyordum biraz yorgundum. Buraya da zorla geldim ama iyi ki gelmişim içimi açtı. Tuna müthiş şarkılar çalıp söylüyor. Ben bu mekanı da çok beğeniyorum. Gelince çok güzel müziklerle karşılaştım tesadüfen bir baktım Tuna çalıyor. Daha da sevindim bugün dışarı çıktığıma, her şey çok güzel" dedi.