Aydın"da yaşayan 27 yaşındaki bir genç dün akşam saatlerinde internetteki paylaşım sitesine veda mektubu yazarak yaşamına son verdi. Olay öncesi internetteki arkadaşları "ölüm için daha çok gençsin" yazmalarına rağmen genç evlerinin kapı boşluğuna kendisini asarak yaşamına son verdi. Acı haber herkesi üzdü. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Olay dün akşam saatlerinde Kemer mahallesi"ndeki dubleks evlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Aydın"da tanınmış bir ailenin oğlu olan 27 yaşındaki Ulaş Koyuncu, henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı bunalıma girdi. Genç bilgisayarının başına geçip, internetteki paylaşım sitesine de veda mektubu gibi bir yazı yazdı. Son yazısında sanal alemdeki arkadaşlarına “Çılgın zamanlarda yaşamak bize düştü. Ölümün acımasızlığı her zamankinden beter. Gelenler gidenler düşenler. Ah zamanın sonsuzluğunu anlamayanlar. Düştük yola güzel şeyler bulmak umuduyla. Işıklarıyla büyük şehirler yol bize. İz sürdük yalnızlığa…” ifadeleri ile seslendi. Durumu anlayan bazı arkadaşları, Ulaş"ın veda yazısını okuyunca hemen durumu anlayıp olaydan vaz geçirebilmeye çalıştılar.
Akşam saatlerinde yakınları Ulaş"ın hayatını son verdiğini gören yakınları adeta yıkıldı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda ulaşın intiharı ile ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.