Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Gülpınar Mahallesi'nde oturan 17 yaşındaki B.A., ocak ayında ailesi ile arasında sorun çıkınca evden kaçtı. İddiaya göre B.A., gece saat 02.00 sıralarında Reşatbey Mahallesi Beşocak Caddesi'nde daha önce çalıştığı Red Life Cafe'ye açık unutulan pencereden girdi. Karnını doyurmak için kaşar peyniri ve salam yiyip kola içen B.A., kafeden çıkarken de daha sonra yemek için yanına 1.5 kilogram kaşar peyniri, 1.5 kilogram salam ve 5 kutu kola alıp kaçtı.

Ertesi gün iş yerine gelen Hasan T., kaşar peyniri ve salamın yerinde olmadığını görünce iş yerinin soyulduğunu fark etti. Görgü tanıklarının ifadesiyle eşkali alan polis, kafeye giren kişinin iş yerinin eski çalışanı B.A. olduğunu belirledi.

İş yeri sahibinin şikayeti üzerine gözaltına alınarak sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan B.A. hakkında Adana 2. Çocuk Mahkemesi'nde "nitelikli hırsızlık, geceleyin konut dokunulmazlığını ihlal" suçlarından dava açıldı.

9 yıla kadar hapsi istenen ve önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak olan B.A. ise, savcılıkta verdiği ifadesinde suçlamayı kabul etmedi.

Hasan T.'nin iş yerinde 3 ay çalıştığını ve daha sonra ayrıldığını belirten B.A., "Olay günü evden kaçmıştım. Hava soğuk olduğu için eski çalıştığım iş yerinin açık olan penceresinden içeri girdim. Karnım çok aç olduğu için 1 dilim kaşar peyniri yedim, 1 tane meyve suyu içtim. Hatta sabaha kadar dükkanda bekledim. Oğlu M. geldi, birlikte sigara içtik" dedi.