Bunlar bahane değil ama gerçekler' dedi, gördükleri kartlarla takımlarını yalnız bırakan kaptanlar Ümit ve Ayhan'a 100'er milyar ceza verileceğini açıkladı.


G.Saray Başkanı Adnan Polat, Sivasspor karşılaşması sonrası saha ve hava şartları bakımından şanslı olduklarını ama sakatlıklar ve hastalıkların bellerini büktüğünü söyledi. Sakatlıklardan dolayı kötü bir dönem geçirdiklerini söyleyen Başkan Polat, 'Sivas'a Ayhan ve Sabri'de dahil 13 eksikle geldik. Bir de buna son gün Servet'in grip olması eklendi. Servet ağır bir grip geçiriyor. Skibbe ve Nezih'i hoca da öyle. Lincoln, Baros, Kewell, Sabri, Servet ve Linderoth gibi çok önemli eksiklerimiz var. Nonda sakat sakat oynuyor. Emre Güngör sakatlıktan yeni çıktı. Bunlar bahane olamaz ama gerçekler. Şansımıza hava ve saha şartları gayet müsaitti. Ama işte sonuç farklı oldu' dedi. Başkan Polat, bu kadar eksiğin içinde takım kaptanları Ayhan ve Ümit Karan'ın kırmızı kart görmesinin kabul edilebilir olmadığını belirtip, bu iki futbolcuya 100'er milyar lira ceza verileceğini açıkladı. G.Saray Başkanı Sivasspor maçında Mehmet Güven'le, Hakan Balta'nın oyununu çok beğendiğini ifade edip, 'Mehmet'i kiralamak istemiştik. Bana kalmayı istediğini, kendisini ispatlayacağını söyledi. Demek istediğim sözünü tuttu' dedi.

Son kurban Barış Özbek

Sivasspor maçının son dakikalarında sakatlanan Barış'ın dizinde ödem tespit edildiği, Kayserispor maçında oynama şansının az olduğu kaydedildi. Diğer bir sakat Aydın'ın yetişmesinin zor olduğu bildirilirken, Sivas maçında aldığı darbeler nedeniyle sakatlanan Meira, Mehmet Topal, Hakan Balta ve Mehmet Güven'in de durumlarının henüz netlik kazanmadığı ifade edildi. Tedavilerine devam edilen Sabri, Baros, Servet ve Ferdi'nin ise Kayseri maçına yetişeceği öğrenildi.