Yeni nesil Samsung Smart TV'ler ses ve hareket ile kontrol edilebiliyor. Açılma ve kapanma komutlarının yanı sıra ses alçaltma, yükseltme, kanal değiştirme gibi tüm komutların yerinizden kalkmadan sözlü olarak veya el hareketiyle verilebildiği Samsung Smart TV'ler üç temel etken gözetilerek tasarlandı: Akıllı Etkileşim (Smart Interaction), Akıllı İçerik (Smart Content) ve Akıllı Gelişim (Smart Evolution).

Samsung Electronics Türkiye Başkanı Sung Yong Hong, Smart TV'nin geleceğini anlattı. Başkan Hong "TV evlerimizin kalbidir ve uzun bir gün sonrasında ailemizi bir araya getiren merkezi bir cihazdır. Sizi tanıyıp size yanıt veren yeni Smart TV'ler, ailenize hem evde, hem dışarıda iletişim olanağı sağlamanın yanı sıra, kendi hayat tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza göre kişiselleştirilmiş harika içerik seçenekleri de sunuyor" dedi.

Hong şunları ekledi: "Samsung, yeni TV deneyimini daha da yaygınlaştırmak ve aileleri geleceğin teknolojisi ile tanıştırmak amacıyla, her yıl televizyonunuzu geliştirilebilme olanağı sağlayarak, uzun yıllar boyunca en iyi TV deneyimini yaşayabilmenizi garanti ediyor. Şunu söyleyebilirim ki; televizyonunuz sizi bugüne kadar hiç böylesine iyi anlamamıştı."