AYDINPOST SPOR SERVİSİ/Murat Z.DEV-Aydın Mukan Perinçek stadında oynanan çekişmeli müsabakanın ilk yarısında iki ekip de sık sık gol pozisyonları buldu. Bol gollü geçen mücadelede ilk yarı 2 – 2 bitti. İkinci yarıya hızlı başlayan ekip Aydınspor gol yolları arayarak sık sık pozisyon yarattı zeminin kötü olması nedeniyle bir türlü istediği golleri bulamayan iki takımda ikinci yarının ilk golü siyah beyazlı ekip’den geldi. Sağlıkspor’un çok iyi performans gösterdiği mücadelede kırmızı beyazlı ekibinin aradığı golü 78. dakikada eyüp’le buldu. Karşılaşma 3 – 3 berabere sonuçlandı.

Maç öncesi takımdan ayrı idman yapan Umut cezalı olduğu için önümüzdeki hafta Afyon Karahisar maçına çıkamayacak. Aydınspor 1923 teknik direktörü Tevfik Ata Tekin Önümüzdeki hafta yapacağımız Afyon Karahisar maçı için önemli bir hazırlık maçı yaptıklarını bu maç sonrası çok az hata olduğunu Afyon derbisinde elinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Sağlıkspor teknik direktör’ü Recep Özçelik ’’Ligin başlamasına çok az bir süre kaldı bizim için son hazırlık maçıydı, ilimizin profesyonel takımıyla oynayıp neleri iyi yapabiliyoruz yada nerelerde eksiklerimiz var bunları görmek istedik bizim için verimli bir müsabaka oldu, bu müsabakadan da aldığım izlenimlere göre geçen sene olduğu gibi bu sene de seyir zevki yüksek bir takım olacağız’’ dedi.