Selçuk Bey Mercedes C 180 K almaya nasıl karar verdiniz?

Aslında aklımdan hiç Mercedes geçmiyordu. Mercedes markasını daha çok patron arabası olarak konumlandırmıştım kafamda. Ancak doktor arkadaşlarımdan biri beyaz AMG spor paketli bir C-Serisi araç aldığını söyleyince birlikte hastanenin garajına indik ve ilk defa bu modeli detaylı olarak orada inceleme fırsatı buldum. Tek kelimeyle harikaydı. Ne çok hantal, ne de çok küçük, tam istediğim boyutlardaydı. İç görüntüsüyse şık ve dinamikti. Arkadaşımın kaç paraya aldığını duyunca da neden olmasın diye geçirdim içimden ve bir Mercedes Showroom"una gitmeye karar verdim.

Ya Mercedes Showroom"undaki tecrübeniz?

Öncelikle beni şaşırtan, Showroom"da bu kadar çok kişinin benim beğendim aracı almak için orada bulunduğunu görmek oldu. Düşündüğüm aracın bu kadar çok beğeni toplaması bana ileride 2. elini satarken de rahat edeceğim hissini verdi. Bayideki satış görevlileri beni hemen test sürüşüne davet ettiler. Bu motorun Türkiye için özel olarak yapılandırıldığını belirttiler. Aracın 156 beygir gücündeki otomatik şanzımanlı performansı fazlasıyla yeterliydi. Tüketim miktarının da son derece düşük olduğunu görmek beni daha da heyecanlandırdı. O test sürüşünden sonra ikna olmuştum aslında. Aracımı satıp üzerine kredi almayı planlamıştım, uyguladıkları finansman kampanya faizlerine de bakınca piyasadaki en uygun şartları sunduklarını gördüm ve satış sözleşmesini imzaladım.

Geçen süre içerisinde aracınızdan memnun musunuz?

Şunu belirtmem gerek ki aracımda kendimi inanılmaz güvende hissediyorum. Gerek yol tutuşu, gerek hızlanması bence mükemmel. Ayrıca aracın iç işçiliği hem çok kaliteli hem de çok estetik. Evdekilere sorarsanız da bu otomobil beni bir kaç yaş daha gençleştirmiş. Bu kararı vermiş olmaktan son derece memnunum./milliyet