İstanbul'da ise 60 yaşındaki Mehmet Yılmaz, aralarında ilişki bulunduğu iddia edilen bir kadını ve kızını vurduktan sonra canına kıydı. Giresun'da da 29 yaşındaki Ahmet Turan evlenme teklifini kabul etmeyen genç kızı katlettikten sonra kendi kafasına sıktı
 
Teklifi reddetti canından oldu
 
Giresun'un Espiye ilçesinde bir kişi, evlilik teklifini reddettiği iddia edilen genç kızı çalıştığı fabrikada tabancayla öldürdükten sonra intihar etti. Adabük Mahallesi'ndeki bir tekstil fabrikasında çalışan 29 yaşındaki Ahmet Turan, aynı fabrikada çalışan Gülhan Özdemir'e (17) evlenme teklifinde bulundu. Özdemir'in durumu fabrika yöneticilerine anlatması üzerine Turan, bir süre önce işten çıkarıldı. Mesai saati içinde fabrikaya gelen Ahmet Turan, üzerindeki tabancayla Gülhan Özdemir'in kafasına ateş etti, ardından kendi kafasına dayadığı tabanca ile intihar etti. Turan, olay yerinde hayatını kaybederken Espiye Devlet Hastanesine kaldırılan genç kız kurtarılamadı. Turan ve Gülhan Özdemir'in cenazeleri otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 
Eski koca dehşet saçtı
 
Tokat'ın Turhal ilçesinde ayrı yaşadığı eşini, kayınvalidesini ve kayınpederini öldüren kişi daha sonra intihar etti. İlçe merkezi Boyacılar Mahallesi Ritim Sokak'ta 2 katlı bir evin üst katındaki dairede yaşayan Alaattin ve Emine Uluğ çiftinin komşuları, dairenin camlarını kırık görünce durumdan şüphelendi. Evin kapısı çalınmasına rağmen açılmayınca, komşuları durumu polise bildirdi. Polis ekipleri çilingir çağırarak kapısını açtıkları evde Uluğ çifti ile kızları Sevgi ve damadı Metin Atik'in cesediyle karşılaştı. Yapılan araştırma sonucu Metin Atik'in bir süre önce evden ayrılan eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdükten sonra intihar ettiği tehdit edildi. Metin Atik'in baba evine dönen eşinin yanına geldiği, ailenin kapıyı açmaması üzerine duvardan üst kata tırmandıktan sonra, odanın camını kırarak eve girdiği kaydediliyor.
 
2 kişiyi öldürüp canına kıydı
 
İstanbul Sultanbeyli'de 60 yaşındaki Mehmet Yılmaz, 2 kişiyi öldürdükten sonra canına kıydı.
 
Sultanbeyli Mecidiye Mahallesi'nde meydana gelen olay, iddialara göre şöyle gelişti: Fatma Yüksel ile yıllar önce aralarında duygusal ilişki olduğu ileri sürülen Mehmet Yılmaz, bu nedenle aynı mahallede bulunan evini satarak başka bir mahalleye taşındı. İki gün önce tekrar aynı mahalleye dönen Mehmet Yılmaz, Fatma Yüksel ile tekrar duygusal ilişki kurmaya çalıştı.
 
Ancak reddedilince dün akşam saat 18.00'de Fatma Yüksel'in evine geldi. Kapıda karşılaştığı Yüksel'in 13 yaşındaki ilköğretim öğrencisi kızı Elif Yüksel'i tabancayla öldüren Yılmaz, daha sonra evin içine girerek Fatma Yüksel'i de vurdu. Mehmet Yılmaz son olarak tabancasıyla başına ateş ederek intihar etti. Mehmet Yılmaz'ın tabancasından çıkan kurşunla 30 Ocak 2010'de de Fransa'dan izne gelen kızı Dilek Kırmızı (28) hayatını kaybetmiş, gözaltına alınan Yılmaz verdiği ifadesinde silahını temizlerken yanlışlıkla ateş aldığını söylemişti. Bu nedenle cezaevine giren Yılmaz'ın 3 ay önce tahliye olduğu öğrenildi.
 
yenişafak