Bozdoğan'ın 560 nüfuslu Örencik köyündeki Hacı Eminoğulları ve Örencik Köyü Camilerinde 1.5 yıldır görev yapan iki imam, Ramazana az bir süre kala Aydın merkez ve Kuşadası'nın Davutlar beldesine atandı. 
     Köy muhtarı Mesut Engin, yıllar önce Kur'an kurslarını bitirip, imamlık sınavlarına giren, ancak sınavları kazanmasın karşın imamlık yapmaktan vazgeçen Ali Rıza Evci'ye gönüllü imamlık yapmasını teklif etti. 
     Mesut Engin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kadrolu imamların ikisinin birden tayininin çıkması üzerine köylerinin imamsız kaldığını belirterek, bunun üzerine Ali Rıza Evci'nin teklifleri üzerine gönüllü imamlık yapmaya başladığını söyledi. 
     Evci'nin köylerinde çiftçilikle uğraştığını ifade eden Engin, ''Şimdiye kadar herhangi bir problem olmadı'' diye konuştu. 
     Engin, köylerinde bugüne kadar imamlık yapan herkese misafirleri gibi davrandıklarının altını çizerek, imamlara ücretsiz ev verdiklerini, su parası almadıklarını ve isteyenlere sebze ekmesi için tarla da temin ettiklerini belirtti. 
     Gönüllü İmam Ali Rıza Evci de gönüllü olarak imamlık yaptığını belirterek, ''İmam gelene kadar göreve devam edeceğim. Devlet imam verene kadar burayı boş bırakmayacağım'' diye konuştu.