Yalman’la daha önce bir kez görüştüğünü belirten Özdağ, “Ancak o konuşmayla, medyada yer alan konuşmanın içeriği çok farklı. O sözler bana ait değil. Yalman’la aramda böyle bir konuşma geçmedi” dedi.

Özdağ soruları şöyle yanıtladı:

“Bu konuşma bana ait değil. Bahsi geçen konuşmayla ilgili daha önce de bazı haberler yayımlanmıştı. Kayıtlarda TOBB Başkanı’nı benim seçtirdiğim iddia ediliyor. Benim ne gibi bir etkim olabilir ki TOBB başkanını seçtireyim? Biraz dikkatle bakılırsa bu konuşmayı yapanın ben olmadığım anlaşılır. O sözler bana ait değil. Yalman’la aramda böyle bir konuşma geçmedi. Konuşmayı yapan kişi Ankara’da herkesin tanıdığı eski bir sanayici. Evet, daha önce Aytaç Yalman’la bir kez konuştum. Ancak konuşmanın içeriği, yazılanlar alakasız. Zaten ek klasörler de isim belirtilmiyor, S1 ve S2 diye tanımlanıyor.

AKP Ordu Milletvekili İhsan Şener’in ‘Ege’de Yunanlılarla savaş olmadı açıklaması’ üzerine eleştirilerde bulunmuştum. Muhafazakar bir gazete beni hedef aldı. İhsan Şener, Hacettepe İnkilap mezunu olduğunu açıklamıştı. Kendisinin Hacettepe İnkilap’tan mezun olmadığını ortaya çıkardım. Şener’in Yunan savaşıyla ilgili Meclis tutanaklarındaki sözlerini ortaya çıkardım. Bu yüzden de kimi medya kuruluşlarının hedefi oldum. Avukatlarımla konuşup gerçeğin ortaya çıkması için gerekeni yapacağım.”

Vatan