Teknoloji ilerledikçe insanların alternatifleri daha da artıyor. İnsanlar arası ilişkilerin git gide soğuduğu bir dünya haline gelen internet aleminde her geçen gün binlerce isim haketmediği yerlerde haketmediği şekilde konumlandırılabiliyor.

Geçtiğimiz günlerde Amerika'da gerçekleşen bir olay duyanları şaşkına çevirdi. Bir okulda müdür yardımcısı olarak görev yapan Frank Hendricsen iddialara göre bir öğrencinin iPod'una el koyunca olanlar oldu.


Pod'una el koyulan öğrencinin olayı babası ile paylaştığında olacaklardan haberi yoktu. Baba Robert Dale Esparza Jr., sıradan bir veli gibi davranmayarak çoçuğunun intikamını değişik bir yolla almayı seçti. Esparza, Müdür Yrd. Hendricsen için internet üzerinden karalama kampanyaları yapmaya başladı. Bunların en başında sahte bir profil ve bu profile bağlı bir porno sitesi kurdu. Günden güne büyüyen, müdür yardımcısının özel resimlerinin yayınlandığı site, baba Esparza'nın amacına ulaşmasına sebep oldu.

Olayla ilgili olarak okuldaki öğrencilerin velileri bu durumla ilgili araştırmalarında şok görüntülerle karşılaşınca çocuklarını okuldan alma kararına gittiler. Baba müdür yardımcısının işinin bir süreliğine ara verilmesi sonucunda muradına erse de geçen belli bir süre sonrasında yapılan çirkin propagandanın detayları ortaya çıktı. Baba gözaltına alınırken, müdür yardımcı görevine vekil müdürlüğü yaparak devam etti.