Aydın merkezde trafiği tehlikeye düşürdüğü için polisin durdurmaya çalıştığı sürücü görevli memura hakaret edince gözaltına alındı. Tutuklanan sürücü cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre; dün sabah saat 08.00 sıralarında Aydın Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanında sevk ve idaresinde bulunan aracı ile ters istikamette seyir eden ve trafiği tehlikeye düşüren bir araç olduğunun bildirilmesi üzerine trafik ekipleri aracın bulunması için kavşaklarda önlem aldı. Şüpheli aracı kavşakta gören ve aracı durdurmak isteyen görevli Polis memuru S.Ş"nin (47) uyarılarını fak eden A.A. (20) isimli sürüsü, polis memurunun geldiğini görünce bir süre yavaşladı. Polis memurunun evraklarını istediği sırada aracını hareket ettiren sürüsü polis memuru S.Ş"ye hakaret eden ve “Sıkıysa gel de al” diyerek olay mahallinden hızla uzaklaşan zanlı, takviye ekiplerin yardımıyla bir sür sonra şehir merkezinin farklı bir noktasında durduruldu.
İfadesini alındıktan sonra gözaltına alınarak Aydın Adliyesi"ne sevk edilen sürücü A.A., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi"ne konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.