2010-2011 eğitim ve öğretim yılının son bulması nedeniyle Köşk ilçesine bağlı Beyköy Köyünde bulunan Polis Abla İlköğretim Okulundaki karne törenine katılan Köşk İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polisler çocuklarla yakından ilgilenip, karnelerini dağıttılar.
Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Aykırı, AK Parti Köşk İl Genel Meclisi Üyesi Alim Yavaş, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Tikveş’in de katıldığı törenlerde okul öğrencileri misafirlerine halk oyunları gösterileriyle ağırladılar.
Törende öğrencilerle yakından ilgilenen İlçe Emniyet Amiri Süleyman Tikveş çocuklara çeşitli öğütlerde bulunarak, “Biz çocuklarımızın en iyi şekilde yetişip, ülkeye yararlı bireyler olmaları için varız. Huzurlu bir toplum eğitim seviyesiyle eşdeğerdir. Çocuklarımıza başarıya teşvik etmek için ilçemizde ilk defa ödül uygulaması yaptık. Bundan sonraki yıllarda da başarılı öğrencilerimizi ödüllendireceğiz” dedi.
Tören sonunda okulda üçüncü olan Utku Can Budak kol saati hediyesini İlçe Emniyet Amiri Süleyman Tikveş’in elinden aldı. İkinci olan öğrenci Özge Özdemir ise bisiklet ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Aykırı’nın elinden alırken birinci olan Ayşe Nur Aytulun ise bilgisayar ödülünü Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç’ın elinden aldı.
Diğer yandan törende ilçede düzenlenen bilgi yarışmasında birinci olarak Aydın il genelinde Köşk’ü temsil edecek olan öğreur belgesiyle ödüllendirildi.