Operasyon aynı anda üç kentte başlatıldı. Ankara ve İstanbul'un yanısıra bu kez Bursa da Ergenekon operasyonda yeraldı. Operasyon çerçevesinde 1 emniyet amiri ve 1 polis ifade alınması için Antalya'dan İstanbul'a getiriliyor.

Ergenekon soruşturmasında sıcak gelişme. Polisler bu sabah erken saatlerde Avrasya televizyonu ve Metal _İş sendikasında arama yapıyor.
Ergenekon soruşturması kapsamında polis Avrasya televizyonunda arama yapıyor. Ergenekon'da yeni dalganın üç ayrı şehri kapsadığı öne sürülüyor.

CNN Türk'ün haberine göre, Ergenekon Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz'ün hazırladığı sarı zarflar polislere sabaha doğru teslim edildi ve Ergenekon'da 11. Dalga başladı. Operasyonun bu kez Ergenekon'un parasal kaynaklarına yönelik olduğu iddia ediliyor.

Şu ana kadar gözaltına alındığı saptananlar: Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Mehmet Özbek ile iki yardımcısı ve sendika genel sekreteri, gazeteci Ünal İnanç, Mesut Yılmaz'ın Başbakan olduğu dönemde danışmanlarından ve son zamanlarda yaptığı programlarda yerel seçimlerde Saadet Partisi'nin yükselişe geçip AKP'nin düşüş yaşayacağını öne süren Verso Araştırma Şirketi sahibi Erhan Göksel..

MİLLİYET