Aydın Devlet Hastanesinde düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı kutlamalarında yaklaşık 35 yıldır görev yapan doktorlara ve üstün gayret gösteren idarecilere plaket verildi. Aydın Devlet Hastanesi Konferans Salonu"nda gerçekleşen törene Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Niyazi Kocakaplan, doktorlar ve sağlık personeli katıldı.
14 Mart Tıp Bayramı gibi önemli bir günde plaketleri vermekten gurur duyduklarını belirten Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr Niyazi Kocakaplan, “ 35 yıldır Aydın Devlet Hastanesinde görev yapan doktorlarımıza üstün başarıları ve sabırlarından dolayı plaketleri takdim ediyoruz. Kendilerine meslek yaşamlarında başarılar dileriz. Ayrıca Hastanemizde görev yapan Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Kamil Kayahan ve Hastane Müdür Yardımcısı Nuray Kayahanı"da gayretlerinden ötürü kutluyoruz. Aydın Devlet Hastanesi için göstermiş oldukları hizmetlerinden ve özverili çalışmalarından ötürü kendilerine de plaket vermeyi uygun gördük” dedi.
Konuşmaların ardından törende 35 yılını dolduran Opr.Dr. M.Faik Güres, Opr.Dr. M.Tarık Mit, Dr. Rıfat Sipahi, Dr. Ferruh Çetinkaya, Dr. İhsan Kaynar, Dr. Namık Tavus, Dr. Ahmet Kurtulmuş ve Opr.Dr. Yusuf Ziya Eren"e ve Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Kamil Kayahan ve Hastane Müdür Yardımcısı Nuray Kayahan"a plaketleri Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr. Niyazi Kocakaplan tarafından verildi.