Nazilli İmam Hatip Lisesi mezunları ve mensupları geleneksel olarak düzenlenen 2. pilav gününde bir araya geldi. Yapımı devam eden okul inşaatı önünde düzenlenen pilav gününe eski ve yeni birçok okul mezunu ile halen okuyan ve görev yapan öğretmenlerle birlikte Belediye Başkanı Aytekin Kaplan"da katıldı. Bu yıl 2."si düzenlenen Nazilli İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Platformu tarafından organize edilen pilav gününde 500"e yakın okul mezunu tekrar bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı.
Yaptırma ve yaşatma derneği kurucularından olan Eczacı Mehmet Gebenç de derneğin çalışmalarından söz ederek, okulun yan tarafında bulunan boş arazinin ileride Nazilli için bir ilahiyat fakültesi veya ilahiyat yüksekokulu yapılması için Belediye Başkanı Aytekin Kaplan"dan destek istedi.
Okulun yapımında ve bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Aytekin Kaplan da, imam hatipli öğrencilerin büyük ayrıcalık taşıdığını ifade etti. Kaplan, “Bu okullarda okuyan öğrencilerimiz aldıkları manevi hazla hayata atıldıktan sonra da öğrendiklerini büyük bir manevi hazla öğretiyorlar. Nazillimizin gururu olan İmam Hatip Lisemizin hepimizin nazarında apayrı bir değeri vardır. Belediye olarak lisemizin ne zaman ihtiyacı olursa yanındayız. Bu pilav gününün düzenlenmesinde emeği geçen herkesi ve uzaktan, yakından gelen eski mezunlarımızı aramızda oldukları için bir kez daha kutluyorum. İnşallah geleneksel pilav günümüz sonsuza dek sürdürülür” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından okulun 1985 mezunu Eczacı Hediye Aktaş, 2008 yılı birincilikle okuldan mezun olan Merve Ertürk"e başarısından dolayı hediye verdi. Eczacı Mehmet Gebenç, pilav gününe katılan tüm mezunlara günün anısına birer adet nar fidanı hediye etti. Son olarak 3. Geleneksel Pilav Günü tarihi belirlenerek pilav günü noktalandı.