Meclis gündemdeki 3 maddeyi görüştü. Oturumda belediyeye alınacak olan çevre mühendisi ve eğitmen alımı ile ilgili maddenin görüşülmesi sırasında CHP"li üyelerle AK Parti"li üyeler arasında tartışma yaşandı.
Gündemin ilk maddesinde Fevzipaşa Mahallesi kanalizasyon projesinin yapımı işinde kullanılmak üzere bölge sakinlerinden alınan şartlı bağışların geri iadesi konusu ele alındı. Konuyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Mümin Kamacı “Bu bölgede bizler bir proje başlatmıştık ve şartlı bağış yapılmasıyla ilgili karar aldık fakat yeterince destek olunmadı. Bu zamana kadar 25 Bin TL bağış yapılmış, bizde bu parayı hak sahiplerine geri vereceğiz” dedi. Meclis şartlı bağışların geri iadesine oy birliği ile kabul etti.
Gündemin ikinci maddesinde ise Su ve Kanalizasyon İşlerinde boş olan 1 adet Çevre Mühendisi kadrosuna ve Yaz Spor okullarında görev yapacak 1 adet Eğitmen kadrosunun tahsisi görüşüldü. Gündem maddesiyle ilgili olarak konuşan AK Partili Meclis Üyesi Figen Cevren Gürsoy “Boş kadrolar için yapılacak bu alım işleminin eşit ve adil şekilde yapılması ve nitelikli eleman alınması için ilçemizde duyurular yapılması gerekmez mi?” diyerek boş kadrolar için yapılacak alımın duyurulması gerektiğini dile getirdi. Diğer meclis üyesi Kadir Karakaya ise bu boş kadrolar alınaca isimlerin belli olup olmadığını sordu. Başkan Kamacı “İsimler belli değil, biz başvuruları değerlendireceğiz. Bunu belirleyecek de Belediye Başkanıdır. Bir sürü başvuru var zaten, iki kişi için 5 bin kişiyi mi belediyeye yığacağız” ifadelerine yer verdi.
Tartışmaların ardından iki kişinin belediyeye alınması hususu AK Parti"nin muhalefeti nedeniyle oy çokluğu ile kabul edildi.