Partili bayanlar tarafından yoğun ilgi gören ve özel hazırlanmış pasta ile karşılanan Hüseyin Aksu, Asenalara değişik siyasi taktikler verdi. Toplantıda kendisi için hazırlanmış üç hilalli pastayı kesen Hüseyin Aksu, seçim çalışmalarında ve hizmetlerinde en önemli yardımcılarının bayanlar olacağını söyledi. Genel Başkanları Devlet bahçeli geldiğinde partinin sembolü haline gelen "Bozkurt" işaretini yapmayan Hüseyin Aksu, partili bayanların ve basın mensuplarının ısrarı üzerine "Bozkurt" işareti yaparak görüntü verdi.
Toplantıya 1994 yerel seçimlerinde giydiği ve kendisine uğur getirdiğine inandığı 15 yıllık yeleğini giyerek gelen Hüseyin Aksu, siyasi yaşantısının en huzurlu ve mutlu günlerini yaşadığını belirterek kendisine bu duygulara sevk eden MHP"lilere ve özellikle Asenalara teşekkür ettiğini söyledi.
MHP Aydın İl Teşkilatı Salonu"nda hanımlarla düzenlenen toplantıya İl Kadın Kolları Başkanı Lale Budaklı, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Hürriyet Manoş ve İl Yönetim Kurlu Üyesi Serap Cambazoğlu ile çok sayıda partili bayan katıldı. MHP"de yeni olduğunu, ancak hizmetlerde eski olduğunu ifade eden Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aksu konuşmasına “Son bir aydır çok rahat ve huzurluyum. Siyasi yaşantımın hiçbir döneminde kendimi bu kadar rahat hissetmemiştim. Beni bu duygulara iten sizin güzelliğiniz. Kimse yanlış anlamasın ve kendisini öğrenci gibi görmesin ama aynı zamanda hoca olduğum için herkesin gözündeki pırıltıyı okuyorum. Bu da bana heyecan veriyor. Bu heyecan bizi zafere götürecektir” dedi.
Bugün bayanlarla seçim startını verdiğini, ancak esas zorlukların seçimden sonra başlayacağını kaydeden MHP Aydın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aksu, “Bu iş adayın tek başına baş edemeyeceği kadar zor bir görev. Bu nedenle ekip çalışmasına büyük önem veriyoruz. Ülkemizde çok zor ve etik tanımayan bir konu. Ben her yerde konuşup rojelerimi anlatacağım, ancak sizlerden de yardım istiyorum. Aydın"ı 84 bölgeye böldüm. 24 saatin 20 saatini çalışarak geçireceğim” dedi.
“SEÇİLİRSEM KİPA AYDIN DIŞINA TAŞINACAK”
Toplantıda bayanların sorularını da cevaplayan MHP Aydın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aksu, esnafın en büyük şikayetlerinden bir olan KİPA sorununun da çözüleceğini ve bu alışveriş merkezinin şehir dışına taşınacağına söyledi. Bu konuda da çeşitli söylentilerin olduğunu kaydeden Aksu, “Ben Hüseyin Aksu isem dediğimi yaparım. Benim ne kadar inatçı biri olduğumu bilirler. 8 yıl uğraştık, 136 yıllık geçmişi olan 300 bin ortaklı Tariş"i şehir dışına taşıdık. Cezaevini şehir dışına taşıdık. Türkiye"de ilk defa bir genelevi şehir dışına taşıyan belediye başkanı da benim. KİPA"yı taşıyacağım diyorsam, bunu da yaparım” sözlerine yer verdi.