Efeler’deki Şükran Güngör Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İl Başkanı Ali Çankırı, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kemal Güneri, İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki, ilçe belediye başkan adayları ve partili gençler katıldı.

ÇERÇİOĞLU: NE SÖZ VERDİYSEK YERİNE GETİRDİK, GETİRİLMEYEN VARSA ENGELLENMİŞTİR

Gençleri yalnızca seçimden seçime afiş asan, bireyler olarak görmediklerini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu “CHP’li gençlere Aydın’ın ve Türkiye’nin ihtiyacı var. Sadece sahada değil, Belediyelerin her kademesinde olmak zorundasınız. Lütfen gelin, bizimle çalışın, daha güzel bir Aydın ve Türkiye için bizlere el verin. Biz Belediye Başkanları olarak çok çalıştık, hiç birinizin başınızı öne eğdirmedik. Verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getirdik, yerine getirilmeyen varsa onu da engellemişlerdir. Bunu da herkes bilsin” dedi.

ÇERÇİOĞLU’NDAN ŞEFFAF SİYASET VURGUSU  

Daha önceki konuşmalarında dile getirdiği “Şeffaf Siyaset” vurgusunu bu toplantıda yineleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu “ bir Belediye Başkanı, Belediye Başkan adayı, koltuğa oturmadan önceki mal varlığı ile koltuğa oturduktan sonraki mal varlığın da bir artış varsa, yaşantısında üst seviyeye çıkış varsa bunun hesabını verecek. Ticaret yapıyor olabilir, o zaman devlete ödediği vergisini ortaya koyacak, atalarından miras da kalabilir, onu da gösterecek. Ama hiç kimse oğlumun sünnetinden kaldı, anamın çıkısından kaldı veya düğününde takılan takılar derse biz buna inanmayız. Aklımızla dalga geçirmeyiz” diye konuştu. (Aydınpost)

ozlem-cercioglu1.jpegozlem-cercioglu2.jpegozlem-cercioglu3.jpegozlem-cercioglu4.jpeg

Aydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!