Aydın Büyükşehir Belediye binası önünde gerçekleşen imza törenine Belediye-İş Genel Başkanı Nihat Yurdakul, CHP Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Seyit Torun, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman ve Aydın Büyükşehir Belediye işçileri katıldı. 

454 kadrolu personelin faydalanacağı Toplu Sözleşme imza töreninde konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu “10 yıl boyunca omuz,  omuza Aydın’a hizmet için çalıştık,  bu sürede bana verdiğiniz destek ve bundan sonra vereceğiniz destek için sizleri çok teşekkür ediyorum, minnet duygularımı ifade ediyorum. Benim bu kadar büyük hizmetleri tek başıma yapmam mümkün değil, hep beraber yaptık" dedi.

Aydın halkına en iyi hizmeti vermek için  mesai kavramı gözetmeden hep birlikte çalıştıklarını ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerine değinerek “Seçimi eze, eze kazanıyoruz ama aradaki fark o kadar büyük olsun ki, tüm tüm Türkiye’ye Aydın Büyükşehir Belediyesi örnek olsun” diye konuştu.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!