Özel Medline Medline Sağlık Grubu Pazarlama Direktörü Lerzan Altan, Aydın Hastanesi Genel Direktörü Ömer Kurtay, Özel Medline Aydın Hastanesi Tıbbi Hizmetler Direktörü Serkan Kurnaz ile hastane yetkilileri Aydın’da görev yapan basın kuruluşlarının temsilcileriyle buluştu.
Toplantıda konuşan Özel Medline Hastanesi Genel Direktörü Ömer Kurtay, amaçlarının Aydın’a ve Aydınlılara daha iyi hizmet etmek olduğunu söyledi. Aydınlılara ilk elden ve yerinde hizmet sunduklarını ifade eden Kurtay, “Hastane olarak kadrolarımızın yenilendirme ve güçlendirme amacıyla çalışıyoruz. Özellikle kardiyoloji anlamında referans gösterilen durumdayız. Çevre illerden ve ilçelerden hastalarımızın sayısında artış yaşıyoruz. Hizmetimizi gören vatandaşlar bizi tercih ediyor” dedi.
Hastaneye gelen vatandaşların mutlu bir şekilde hastaneden ayrılmasının kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Kurtay, “Aydın’daki diğer kurum ve kuruluşlar ile iyi ilişkiler içinde bulunmayı önemsiyoruz. Hastanemizi geliştirmeye ve güçlendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.