“Camianın bizden beklentisi büyük. Şu an lider olsak da ligin 2. yarısının telafisi yok. Saha dışında da profesyonelliğinizi bozmayın. Yoksa bedelini öderiz.”

SÜPER Lig"in ilk yarısını lider bitirmesinden çok oyuncularının karıştığı çeşitli skandallarla manşetlerden düşmeyen F.Bahçe"de teknik direktör Christoph Daum işi sağlama alıyor. Colin Kazım"dan Roberto Carlos"a, Önder Turacı"dan Andre Santos"a kadar birçok yıldızın gece alemlerinde boy göstermesi üzerine çalkantılı bir dönem geçiren sarı-lacivertlilerde Alman çalıştırıcı, bu durumların tekrarlanmaması için öğrencileriyle görüşmeler yapıyor.

İKİNCİ yarı hazırlıklarını Samandıra"da sürdüren sarı-lacivertli futbolcularla dün yapılan idman öncesi bir dizi konuşma yapan başarılı teknik adam, ilk devrede yaşanan skandalların bir daha tekrarlanmaması gerektiğinin altını çizdi. Bu konuda oldukça hassas olduğunu vurgulayan Alman hoca, uzun bir süre sonra ilk kez böylesine ciddi uyarılarda bulundu.

İŞTE dün gerçekleşen zirvede Daum"dan inciler: “Başkanımız Aziz Yıldırım 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü verdi. Biz de ona bu sözü ger-

çekleştireceğimizi söyledik. Ve siz de çok iyi biliyorsunuz ki ikinci yarının telafisi yok. Bizi ağır çalışma programı bekliyor. Caimanın özlemle beklediği Türkiye Kupası"nı ben çok önemsiyorum. Bunu sizlerin de bilmesi lazım. Uzun yıllardır bu özlemi gideremedik. Ama bu yıl bu kupayı çok istediğimi herkes öğrensin. Ligde gösterdiğiniz özeni kupada da gösterin.

"GECE HAYATI YOK"

SEZONUN ilk yarısında iyi çalıştınız ancak özel hayatınıza dikkat etmediniz. Son günlerde yaşanan olaylara baktığımızda Samandıra"nın dışında da kendinize iyi bakmanız gerektiğini hatırlatırım. Yoksa bunun bedeli çok ağır olur. Örneğini yaşadık. Özel hayat futboldan önemli. (Bu açıklamalarla Önder ve Kazım"ı örnekledi) Uykunuzu alın. Dinlenin ve idmana dinç gelin.”

ÖNCE FUTBOL SONRA BOSU TOPU

Dün sabah topla çalışan F.Bahçe akşam ise "bosu" topuyla denge ve koordinasyon idmanı yaptı.

"Hiçbir şey toz pembe değil"

F.BAHÇE Teknik Direktörü Christoph Daum, ilk yarının kendileri için çok iyi geçtiğini ancak buna karşın hiçbir şeyi toz pembe görmediklerini söyledi. Alman hoca FBTV"de Teknik Analiz programında ilk yarıda 8"de 8"lik bir serinin ardından "her maçı kazanırız" düşüncesinin hüsrana neden olduğunun altını çizerken şu değerlendirmeyi yaptı: “2. yarı fikstür avantajımız var ama hem İstanbul"da hem de dışarıda çok zor maçlar oynayacağız. Kimse bize 3 puan hediye etmeyecek. Hedefimiz her maçı kazanmak. Avrupa"daki Lille sınavına da en iyi şekilde hazırlanacağız.” / vatan