AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Düzenlenen etkinliğe, Aydın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Akçıl, İl Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nden Sosyal Hizmet Uzmanı Veli Yalçın, Özel Aydın Çocuk Dünyası Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdürü Şevket Özdinç, kreş öğretmenleri, çocuklar ve velileri katıldı.

new-9.jpg

img_5489.20120430173737.jpg750 metre kare kapalı alan, 400 metre kare bahçesi ile faaliyet gösteren Özel Aydın Çocuk Dünyası Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin 2. Bahar Şenliği'nde açılış konuşmasını yapan Kreş Müdürü Şevket Özdinç, " Her ne kadar 2. Bahar Şenliği'mizi düzenliyor olsak da Özel Aydın Çocuk Dünyası olarak 4. yılımızı dolduruyoruz. Her geçen gün Özel Aydın Çocuk Dünyası ailesinin büyüdüğünü görmek bizi mutlu ediyor ve sizlerin güveninizi kazanmaktan dolayı onurlandırıyor. Sizler bizlere en kıymetlinizi emanet ediyorsunuz. Bize duyulan bu güvenden yola çıkarak bizde kendimizi sürekli yenilemeye çalışıyoruz" dedi.
 
Aydın'da bir ilke imza attıklarını belirten Özdinç, "Bu yıl alınan bir kararla artık kreşimizde hazır gıda tüketilmiyor. Besinlerimizin bir çoğunu Çakırbeyli'de bulunan kendi çiftliğimizde organik olarak üretiyoruz. Ayrıca çocuklarımızla birlikte mevsim sebzeleri yetiştiriyor, sera çalışmaları yapıyoruz. Çocuklarımızı daha sağlıklı  bir şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.
 
Kreş Müdürü Özdinç'in açılış konuşmasının ardından kreş öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırladıkları çeşitli gösteriler sunuldu. Çocukların ardından eğlenme sırası kendilerine gelen veliler düzenlenen çeşitli yarışmalarda en az çocukları kadar eğlenerek çocukları ile birlikte bahar havası ve şenliğin tadını çıkarttılar.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg