Geçtiğimiz hafta içerisinde Teknik Direktör Zeki Çakır ile yollarını ayıran Nazilli Belediyespor yönetimi, sözleşmelerin karşılıklı feshedilmesinin ardından sezon başında anlaşamadığı Teknik Direktör Adnan Özbağcı ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Nazilli Belediyespor yönetiminin katılımı ile bugün Esat Ergüler Sosyal Tesislerinde gerçekleşen imza töreninin ardından futbolcuları ile ilk idmanına çıkan Özbağcı, Nazilli Belediyespor Başkanı Engin Topçu, İkinci Başkan Hilmi Volaka, yönetimin diğer üyeleri ve futbolcularla uzun süre sohbet etti.
Nazilli Belediyespor"un sezon sonunda grup lideri olmaması için hiçbir engel olmadığını ifade eden Özbağcı, disiplinli bir çalışmayla hedefe ulaşılacağının altını çizerek “Kalan 10 maçta şu an lider olma avantajını kullanıp son haftayı lider bitirmek amacımızdır. Bu anlamda sahaya iyi futbol yansıtmak, modern futbol yansıtmak, seyirciye zevk veren futbolumuzu geliştirmek ve iyi futbol oynamak istiyoruz. Şu anda herkes çok istekli, şevkli ve arzuludur. Herhangi bir sıkıntımız da yoktur. Sakat oyuncu ve kadro dışı olan kişilerden dolayı şu anda oyuncu sayısı biraz az durumdadır. Biz hemen işleri toparlayıp 4 maçta 3 mağlubiyet almış bu çok iyi oyunculardan kurulmuş bir takımı toparlamak zorundayız. Çalışarak ve iyi oynayarak son haftayı da lider bitirmek istiyoruz. Sayısal anlamda az olmamız bizim kalitemizi geri götürmeyecektir. Biz mevcut kadromuzla en iyisini yapacağız. 11 kişi sahaya çıkarsak sorun yok demektir. 10 maçlık periyotta hiçte azımsanmayacak bir sayıdır” dedi.
BU TAKIMA TÜN NAZİLLİ SAHİP ÇIKMALIDIR
Nazilli halkının Nazilli Belediyespor"a sahip çıkmak zorunda olduğunu savunan Adnan Özbağcı, “Çünkü bu işin sonunda bir üst lige çıkmak söz konusudur. Ben iddia ediyorum; bu gruptan çıkan takım bir üst lige çıkacaktır. Ligler açısından 5 grup içerisinde değerlendirdiğimizde en iyi grubun bizim bulunduğumuz gurup olduğunu düşünüyorum. Nazilli"de yaşayan herkes bu işe el atmalı, destek vermelidir. Birkaç puan kaybıyla umutsuzluğa düşmemeliyiz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ben kopmaların, çözülmelerin ya da çıkacak olan takımların son maçlara kalabileceğini düşünüyorum. Sabırla, bıkmadan, usanmadan birbirimize kenetlenmemizi istiyorum. Yönetmeni, futbolcusu, taraftarı, Kaymakamı vs. birlik ve bütünlük içinde başarabiliriz. Başardığımızda da başarı sırf bize ait olmaz. Bu başarı kimseye değil bütün Nazilli"ye mal edilecek diye düşünüyorum. Gücümüz var ve başaracağız, ama çokta çalışacağız” diye konuştu.