Satranç ve Spor Okulları'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Sarsmaz, takımın hazırlıklarının çok iyi gittiğini, ortamın ve organizasyonun çok güzel olduğunu belirterek, ''Ortam ve iklim çok güzel, organizasyon çok güzel. Okyanus kenarı olması nedeniyle havanın güzelliği çalışma ortamınında iyi olmasına neden oluyor. Antrenmanlarımızı yaptığımız saha kaldığımız otele çok yakın. Herkes çok iyi çalışıyor ve çocukları ben İstanbul'dan daha hırslı gördüm. Herhalde takımdaşlık burada biraz daha ileri seviyede, takımdaşlık ruhu da var ve iyi seviyede.'' dedi.

Sarsmaz, takım olarak oyuncuların çok iyi çalıştığına da vurgu yaparak, ''Ben burada geçen yılki Beşiktaş'tan daha iyi ve güçlü bir Beşiktaş gördüm. Bazı planlarımız var, onlar gerçekleşirse herhalde Beşiktaş birşeyler yapacak. Türkiye'de mutlaka birşeyler yapacağız. Şampiyonlar Ligi'nde de beklediğimiz hedeflere yürüyeceğiz.'' diye konuştu.

Sarsmaz, transfer ile ilgili olarak sorulan bir soruya ise, ''İsim vermeyeceğim ama koşullar oluşursa Beşiktaş'a yakışır bir oyuncu transferimiz daha olacak.'' cevabını verdi.

ŞEREF YALÇIN: BARIŞ KUPASI'NDA HAZIRMIYIZ DEĞİLMİYİZ GÖRECEĞİZ
Basketbol Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yalçın ise, ortamın güzelliğine dikkat çekerek oyuncuların da çok neşeli olduğunu söyledi.

Takım olarak bulundukları ortamdan etkilendiklerini de belirten Yalçın, ''Ortam çok müsait, takım iyi bir çalışma ortamında ve herşey güzel. Tüm oyuncularımız hırslı ve istekli. Yusuf, Serdar, Ferrari, Bobo ve diğerleri çok neşeliler.'' dedi.

Çok zorlu iki maçın kendilerini beklediğini belirten Şeref Yalçın, zorlu maçlara hazır olup olmadıklarıyla ilgili olarak ise, ''Şampiyonlar Ligi için takım yavaş yavaş hazırlanıyor. Barış Kupası'nda iki önemli maç oynayacağız o zaman Şampiyonlar Ligi'ne hazırmıyız göreceğiz. Ardından lig başlıyor. Beşiktaş olarak hedefimiz Şampiyonlar Ligi Grubu'ndan çıkmak ve çıkacağız.'' görüşünü savundu.