Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Birliği (KODER), çatısı altında bulunan üç, dört ve beş yıldızlı otellerin kat hizmetlilerine yönelik "otel hijyeni" konulu toplantı düzenledi. Eczacıbaşı'nın sponsor olduğu toplantıya KODER üyesi otellerden 52 kat görevlisi katıldı.
Otel hijyeni dışında müşteri memnuniyeti geliştirilme uygulamalarının da eğitim kapsamına alındığı toplantıda, "housekeeper" olarak isimlendirilen kat hizmetlileri, mesleki alanda en son geliºmeler konusunda bilgilendirildi.
Kat görevlilerine, Eczacıbaşı Ege Bölge Müdürü İbrahim Çetin, Eczacıbaşı Satış Sorumlusu İhsan Tehmen ve Eczacıbaşı Eğitim Sorumluları Pınar Türenç ile Pelin Özbilgin'in "otel hijyeni" konusunda eğitim verdi ve yeni çıkan temizlik kimyasalları konusunda bilgilendirdi. Eczacıbaşı profesyonel temizlik ürünlerinin de tanıtıldığı toplantıda; akaryakıt ve telif haklarında olduğu gibi, bütün otellerin tek firma ile anlaşmalarının temizlik kimyasalları ve temizlik ürünlerini daha ekonomik koşullarla
alınabilmesi konusunda önemli olduğu vurgulandı. Ayrıca kat görevlilerine, Eczacıbaşı tarafından üretilen profesyonel temizlik ürünlerinin örnekleri dağıtıldı.