AK Parti'li Aytaç Durak'ın 2 hafta önceki istifasının ardından, Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu da şok bir kararla partisinden istifa etti. Alibeyoğlu en büyük rakibe gitti.

AK Parti'li Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, partisinden istifa etti. İstifa dilekçesini Kars İl başkanlığına gönderen Alibeyoğlu, CHP'ye katıldı.

ALİBEYOĞLU CHP'YE KATILDI

AK Parti'den istifa eden Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu CHP'ye katıldı.

Genel Başkan Deniz Baykal, Genel Merkezdeki Parti Meclisi (PM) toplantısına verilen arada düzenlediği basın toplantısında Alibeyoğlu'nun CHP'ye katıldığını açıklayarak parti rozetini taktı.

Alibeyoğlu da yaptığı konuşmada 10 yıldır Kars'ta ''beyaz bir sayfa açarak bütün imkansızlıklara karşın hizmet vermeye çalıştıklarını ve kenti uluslararası düzeye taşımaya çalıştıklarını'' anlattı. ''CHP'nin son dönemdeki açılımlarını son derece olumlu bulduğunu ve öteki sayılmayacağı bir yerde olmayı arzu ettiğini'' dile getiren Alibeyoğlu, ''Çoban ve sürü mantığıyla devam edilemeyeceğini gördüğünü'' söyledi.

''Kimseye kırgın olmadığını, tek amacının hizmet olduğunu'' anlatan Alibeyoğlu, CHP'de Kars'a ve ülkesine daha verimli olacağına inandığını belirtti.

Bu arada, Deniz Baykal, bir gazetecinin ''yeni adaylar açıklayacak mısınız'' sorusuna, gülümseyerek, ''Yeni aday istiyorsanız işte Naif'i açıklıyoruz'' karşılığını verdi.


Haber7