Türkiye ile Yunanistan kültürel ortak mirası, Atina Ulusal Dans Tiyatrosu Dora Stratou"nun İstanbul performansında, dans ve müzik gösterisiyle yeniden canlanıyor.

UNESCO"nun 2010 yılını “Kültürlerarası Yeniden Yakınlaşma Yılı” ilan etmesi nedeniyle, CID-UNESCO, Sarıyer Belediye"sinin ev sahipliği ve Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğu desteği ile, Atina Ulusal Dans Tiyatrosu Dora Stratou sahne alacaktır.

28 Ekim 2010 Perşembe günü yapılacak gösteri öncesinde etkinliğin tanıtım toplantısı, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Yunanistan İstanbul Başkonsolosu Vasileios Bornovas"ın katılımıyla düzenlenecektir.

CID-UNESCO Beyoğlu Şubesi Başkanı Özlem Kaleli ve CID-UNESCO Sarıyer Şubesi Başkanı Vasil Linardi"nin de hazır bulunacağı basın toplantısına katılımınızdan memnuniyet duyacağız.
Saygılarımızla,

Tarih : 22 Ekim 2010, Cuma
Saat : 11.00
Yer : Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğu Sismanoglio Megar
İstiklal Caddesi No: 40 Beyoğlu

Katılımcılar: Yunanistan İstanbul Başkonsolosu Vasileios Bornovas, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CID-UNESCO Beyoğlu Şubesi Kurucu Başkanı Özlem Kaleli, CID-UNESCO Sarıyer Şubesi Kurucu Başkanı Vasil Linardi