Soulaymanou"nun Afrika Kupası"na gitmesi ve Yusuf Sosyal"ın da sakatlanarak sezonu kapatmasıyla kaleci arayışına giren Kayserispor Orkun Uşak"ı renklerine kattı.

Kayserispor Onursal Başkanı Mahmat Özhaseki, Kulüp Başkanı Recep Mamur ve bazı yöneticiler Antalya Belek Belek Gloria Golf Resort Otel"deki kampı ziyaret etti. Bu sırada teknik kadronun Souleymanou ve Yusuf"un yokluğu nedeniyle kaleci isteği görüşüldü. Sarı kırmızılı kulübün bir süreden beri görüştüğü, Galatasaray"dan bu sezon Manisaspor"a geçen kaleci Orkun Uşak"la anlaşmaya varıldı. Orkun Uşak, Sarı kırmızılı takımın Antalya kampına katıldı.

Teknik direktör Tolunay Kafkas, Türkiye Spor Yazarları Derneği"nin (TSYD) düzenlediği "47. Yıl Sporun zirvesi" eğitim semineri öncesi gazetcilere yaptığı açıklamada, “Defansımıza bir stoper ve bir kaleciyi katarak noksanlarımızı bir ölçüde giderdik. Kamptaki ilk hazırlık maçımızı Antalya stadında yarın Hamburg"la oynayayacağız” dedi.

Kafkas, seminer öncsi Kayserispor"un eski çalıştırıcısı Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam"la sohbet etti. Kafkas, bu arada gazetecilere yaptığı açıklamada, Kayserispor"da kalıcı işler yapmaya gayret ettiğini, bu çerçevede genç oyuncuları sarı kırmızılı kulübe kazandırarak geleceğe yatırım yaptıklarını söyledi. Tolunay Kafkas, kentin bir diğer takımı Erciyesspor"a da destek olunması gerektiğini, kendilerini de Levent Devrim"le sık sık görüştüklerini ve Antalya kampı sonrası Erciyesspor"un talep ettiği futbolcuları kardeş kulübe vereceklerini sözlerine ekledi./milliyet