Nazilli Organize Sanayi Bölgesi"nde inşaatı devam eden "Uğur Mondial Bisiklet" fabrikası hakkında Vali Coş"a bilgiler veren Uğur Grubu Genel Kkoordinatörü Gültekin Kılınç, “Biz Uğur grubu olarak Nazilli"de Türkiye"nin kendi sektöründe şu anda lider konumunda bulunan Uğur Mondial Motosiklet fabrikasının ardından bisiklet sektörüne de girmeye karar verdik. Şu anda bisiklet üretimimiz mondial motor tesislerimizin bir bölümünde devam etmektedir.

Bulunan ve inşaatı devam eden 42 bin metrekare kapalı alana sahip tesisimizin yarısında bisiklet üretimi gerçekleştirirken diğer yarısında da şu anda mevcut uğur soğutma fabrikamızda üretimi yapılmayan yeni model soğutma makine ürünlerinin üretimini gerçekleştireceğiz. Biz şu anda Nazilli"de 16 değişik modelde de "Uğur Mondial Bisiklet" üretimini gerçekleştiriyoruz. Yeni tesisimiz hizmete girdiğinde hali ile model sayımızda artacaktır. Bisiklet üretiminde de Türkiye"de lider olmayı hedefliyoruz” dedi.

Vali Hüseyin Avni Coş da, “Ben Nazilli"de böyle azimli iş adamlarımızı ve modern tesislerimizi gördükçe gurur duyuyorum. Aydın il sınırları içerisinde de bu tür tesislerin artmasını arzuluyorum. Artacağına da inanıyorum. Ayrıca böyle büyük tesisleri Nazilli"ye kazandıran ve kazandırmaya devam eden Uğur grubu sahiplerine, Genel koordinatörüne ve tüm çalışanlarına da ayrıca teşekkür ediyorum. Kendilerini kutluyorum” diye konuştu.

Organize sanayi bölgesinde yaptığı incelemelerin ardından Nazilli Kaymakamlığına giden Vali Coş, daha sonra Nazilli Organize Sanayi Bölgesi Mütevelli Heyeti toplantısına katıldı.