Tuncer Öztarhan"a boşanma davası açan Ece Erken ile Deniz Akkaya"nın doğacak çocuğunun babası Efe Önbilgin, mekan kapısında samimi görüntüler verdi.


ECE ERKEN'LE SAMİMİ FISILDAŞMALAR

DENİZ Akkaya"dan ayrıldıktan sonra onun hamile olduğunu öğrenen Efe Önbilgin, bu gelişmeye rağmen geri adım atmadı, eski aşkına dönmedi. Bir süredir de adı farklı isimlerle anılıyor. Ancak Önbilgin cephesinden en ilginç görüntü, geçtiğimiz cuma akşamı Reina kapısından geldi. İçeriden çıkan genç işadamı, kapıda Ece Erken ile yan yana geldi. Ve ikili çok geçmeden samimi görüntüler vermeye başladı. Tüm bunlar yaşanırken “Mega Magazin” kamerası da kayıttaydı. Birbirlerine iyice yaklaştıkları sırada çekilen sahneler için Erken, “Biz birbirimizi öpmüyor, kulaktan kulağa konuşuyorduk” açıklamasını yaptı.

Olayın hemen ertesi günü magazin kulislerinde yeni bir iddia da dolaşmaya başladı. Söylenenlere göre Erken, aynı akşam mekanda Efe Önbilgin ile beraberdi. Geç saatlere kadar dans eden ikili, daha sonra Önbilgin"in Rumelihisarı"ndaki evine geçti. Rumelihisarı Balıkçısı"nın yakınlarındaki Hisarbayırı Sokak"taki eve cuma akşamı giren ünlü televizyoncu, pazar günü ayrı yaşadığı eşi Öztarhan"ın şirket arabalarından biriyle, 34 VV 679 plakalı gri BMW ile evine döndü.

Ece Erken, yaklaştıkları sırada çekilen sahneler için “Birbirimizi öpmüyor, kulaktan kulağa konuşuyorduk” dedi.

Efe'nin 4 aydır sevgilisi var

Ece Erken, Önbilgin ile görüntülenmesinin ardından konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Efe"nin de bulunduğu kalabalık bir arkadaş grubuyla Reina"ya gittik. Yanımda Yeliz Şar da vardı hatta. Efe yakın arkadaşımdır. İçeride yanlışlıkla benim cep telefonumu almış, kapıda onu verdi. Bu arada ortamda çok ses olduğu için kulaktan kulağa konuştuk. Görüntüler iyi izlenirse öpüşmediğimiz anlaşılır.”