Azeri asıllı manken Nigar Talibova'nın dün BUGÜN'e yaptığı açıklamalar podyum dünyasını sarstı. "Podyumda ahlaksızlık arttı" diyen Talibova, meslektaşlarının bazılarının para babası sevgililerine sırtlarını dayadıklarını belirtmişti. Ünlü mankenin bu sözlerine meslektaşları cevap verdi...

İpek TANRIYAR: Nigar'a bir yerde katılıyorum, yılda 3 defileyle bu çark dönmez. Ancak meslektaşlarını bu tarzda bir dille eleştirmesine üzülüyorum. Ben olsam onlar için dua ederim.

DOĞRULUK PAYI VAR

Tuğçe GÜDER: Nigar'ı çok severim, yalan söylemez. Mutlaka doğruluk payı vardır. Her işte olduğu gibi mankenlikte de bu şekilde yaşamını sürdüren insanlar var. Onlar için üzülüyorum.

BİZ AHLAK POLİSİ DEĞİLİZ

Ece GÜRSEL: Çevremde böyle bir olaya şahit olmadım. İşler yoğun olmadığı için insanlar suni gündem oluşturuyor. Herkesin hayatı kendinedir. Kim nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşar. Biz kimsenin ahlak polisi ya da bekçisi değiliz.

Meral KAPLAN: Nigar benden çok daha fazla podyumda kaldığı için o daha iyi bilir. Kimin ne olduğunu zaten herkes biliyor. Her koyun kendi bacağından asılır. Ahlaksızlığa bulaşan insanlar her meslekte var. Doktorlarda da var, ev hanımlarında da var.

NİGAR AHKAM KESMEYİ BIRAKSIN

Aysu BACEOĞLU: Mankenlik yapıp da bu meslekteki arkadaşlarını kötüleyenlerden nefret ediyorum. Kendisi, zenginle değil de simitçiyle mi birlikte olacak? Hiçbir arkadaşımın da zengin erkek avcısı olduğunu düşünmüyorum. Nigar mankenler arasında ahkâm kesmeyi bıraksın da, ne kadar vergi ödüyor onu söylesin! Kimse arkadaşlarım için öyle diyemez, dedirtmem! Adamın dilini kopartırım!