Oktay Kaynarca, geçtiğimiz günlerde Bodrum"daki teknesinde görüntülenen Özgü Namal"la barıştığı iddialarına yanıt verdi.Ünlü oyuncu, ilişkilerinin bittiğini ama dostluklarının sürdüğünü, Namal"ı koruyup gözetmekten asla vazgeçmeyeceğini söyledi.

Küsmedik ki barışalım

Basında zaman zaman “bir araya geldiler, barıştılar” türünde haberler çıkıyor ve açıkçası bu da beni sinirlendiriyor. Böyle bir şey yok... Biz zaten Özgü"yle küs değildik ki barışalım, sadece ilişkimizi bitirmiştik. ılişkimiz bitse de o benim her zaman dostum, arkadaşım olarak kalacak. Çünkü “Biten ilişkinin ardından dost kalınmaz” sözüne inanmıyorum. Biz arkadaş kalmayı başardık işte...

Hep yanında olacağım

Özgü ile birbirimize çok emek verdik. Bu emeğe haksızlık edecek de değilim. Her zaman onun yanında olacağım, koruyup gözeteceğim. Canı sıkıldığında, yardıma ihtiyacı olduğunda hep yanında olacağım. Bir süre sonra herkes tabii ki kendi yoluna gidecektir ama Özgü şu an benim yanımdadır. “Bu iş bitti gitti, kim ne yaparsa yapsın” durumu, bu tarz bir mantık bana ters gelir.
Vatan