Aydın merkez Hasanefendi Mahallesi"nde Cumartesi günü ayak ağrısı şikayeti ile Devlet Hastanesi Acil Servisi"ne giden ve burada iğne vurulduktan sonra eve gelirken düşüp hayatını kaybeden 32 yaşındaki öğretmen Bülent Oğuz"un ölüm sebebi araştırılıyor.
Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından sürdürülen tahkikatın yanında Devlet Hastanesi Başhekimliği de, genç öğretmenin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi talebinde bulunduğu öğrenildi. Muhasebeci U.O ile yeni evlendiği öğrenilen öğretmen Bülent Oğuz"un bir çocuğu olduğu belirtildi.
Bilindiği gibi Aydın"da önceki gün öğlen saatlerinde ayak ağrısı şikayeti ile Aydın devlet hastanesi Acil Servisi"ne müracaat eden Bülent Oğuz, hastanede iğne yedikten sonra taburcu edilmiş, ve evine giderken kaldırımda yere düşüp bayılması sonucu yoldan geçmekte olan U.G. isimli vatandaşın yardımıyla tekrar hastanenin acil servisine kaldırılmıştı. Hastanede yapılan muayenesinde 32 yaşındaki öğretmen Bülent Oğuz"un belirlenemeyen bir nedenden dolayı hayatını kaybettiği bildirilmişti. Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.