Kazada şoför ile birlikte 26 kişinin bulunduğu minibüsteki yolculardan bir kişi daha kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İki kişinin hayatını kaybettiği feci kazanın ardından sağlık görevlileri ve polis ekipleri uzun süren çalışmalar sonucu yaralıların ve ölenlerin kimliklerini belirleyebildi.
Bilindiği gibi dün saat 13.30 sıralarında Nazilli ve çevresinde ikamet eden çoğunluğu bayanlardan oluşan 25 tarım işçisini kaza yeri yakınlarındaki çilek tarlasına getiren ve Ercan Koma yönetimindeki 09 NF 374 plakalı minibüs hemzemin geçitte trenle çarpışmıştı. Kaza sonucu koridorlarına kadar tarım işçisi dolu minibüs savrulduktan sonra devrilmişti. Kazada Sibel Teyfur isimli işçi olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı olarak Nazilli Devlet Hastanesi"ne kaldırılan işçilerden Yazgül Kişnir"in de yaşamını yitirdiği bildirildi.
Hemzemim geçitte meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma devam ederken, kazada yaralananların isimleri de belirlendi. Hastanelere kaldırılan yaralıların sayısına göre, minibüste haddinden fazla tarım işçisi taşındığı da ortaya çıktı.
Kazadan sonra, araç sürücüsü Ercan Konma, yolculardan Reyhan Demirkol, Leyla İder, Selma Abi, Hazal Koma, Zehra İnanç ve Leyla Taşdemir Aydın Devlet Hastanesi"nde, Gülnaz Soğuksu, Gül Çankaya, Aygül Koma, Şükran Hoca, Canan Karakuş, Bedia İder, Meltem Karakaş Aydın Atatürk Devlet Hastanesi"nde, Ayten Baran ve Figen Tayfur ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi"nde, Mehmet Yasan, Ahmet Yasan, Naide Koma, Leyla Yavuz, Nurcan Ateş, Zeynep Keleş, Asiye Teyfur ve Fatma Tunç"un Nazilli Devlet Hastanesi"nde tedavi altına alındı.
Kazada hayatını kaybeden Sibel Teyfur dün gece toprağa verilirken, Yazgül Kişnir"in ikindi namazına müteakip toprağa verileceği bildirildi.