Aralarında daha önce anlaşmazlıklar olan Oğuzhan Turan ile Kuşadası Belediyesine ait ARYA'da bir dönem çalışan Ahmet Fuat Özen, Atatürk Bulvarı üzerinde karşılaştı. İkili arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede fiziki kavgaya dönüştü. 

"SÖZLÜ KÜFÜR VE FİİLİ SALDIRIYA UĞRADIM"

Olayın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, 'Özen tarafından sözlü ve fiili saldırıya uğradım. Saldırı sonucu bir yaralanma yaşadım' ifadelerini kullanmıştı.

"HEM DARP ETMİŞ HEM DE YARALANDIM DEMİŞ"

Oğuzhan Turan'ın açıklamasının ardından onlarca kişi kendisine destek mesajı atarken, olayın perde arkasında bambaşka olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medyada yayınlanan kamera görüntülerinde darp edildiğini iddia eden Oğuzhan Turan'ın, Fuat Özen'e kafa attığı ve ciddi şekilde yaraladığı görüldü.

fe0d1827-2fde-4d4f-8158-89b30cb33dafab0f26a1-622f-4c81-9ea4-eb775b6aafcc