Önder, sırtındaki bıçakla hastaneye kaldırıldı.

Olay, Melikgazi İlçesi Battalgazi İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. Gaziantep'de oturan Özlem Karakulak, 3 yaşındaki oğlunu yanına alıp 2 yıl önce boşandığı eski eşi Tamer Önder'in görev yaptığı okula gitti. İddiaya göre, okuldakilere çocuğunu babasıyla görüştürmek için geldiğini söyleyerek Önder'e haber vermelerini isteyen Özlem Karakulak, okulun bulunduğu Gürpınar Sokak'ta beklemeye başladı. Yeni nişanlandığı ve evlenmek için hazırlık yaptığı öğrenilen Tamer Önder, çocuğunu görmek için geldiğinde, 5 yıl önce evlenip, 2 yıl önce ayrıldığı eski eşi Özlem Karakulak ile aralarında tartışma çıktı. Tartışma sırasında eski eşinin başına çantasıyla vuran Özlem Karakulak, okula gitmek için arkasını dönüp yürüyen Önder'in sırtına yanında getirdiği meyve bıçağını sapladı.

SIRTINDA BIÇAKLA HASTANEYE GETİRİLDİ

Özlem Karakulak çocuğunu alıp kaçarken, Önder çalışma arkadaşları tarafından sırtındaki bıçakla Battalgazi Sağlık Ocağı'na götürüldü. Buradan ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne sevkedilen Önder'in sırtındaki bıçak, 30 dakika süren ameliyatla çıkarıldı. Önder, Göğüs Cerrahi Servisi'nde tedavi altına alınırken olayın ardından kaçak Özlem Karakulak yakalanarak gözaltına alındı. Daha önce de eşinin oturduğu evde yangın çıkardığı ileri sürülen Karakulak, `adam yaralama ve kasten yangın çıkarma' iddiasıyla sevkedildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yakınlarıyla birlikte Kayseri'ye geldiği öğrenilen Karakulak, herhangi bir olay çıkmaması için yeniden Gaziantep'e gönderildi.



EVİNİ DE YAKTI

Evliliklerinden 3 yaşında bir erkek çocukları bulunan Özlem Karakulak'ın zaman zaman da çocuğunu Kocasinan İlçesi Barbaros Mahallesi Şenyayla Sokak'ta oturan eski eşi Tamer Önder'in yanına getirdiği öğrenildi. Aslen Gaziantepli olan Özlem Karakulak'ın 11 Nisan Cuma günü de saat 12.00 sıralarında Önder'in evine balkondan girerek etrafa gazete kağıdı koyup ateşe verdiği ortaya çıktı. Diğer dairelere sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında, evdeki eşyaların zarar gördüğü belirtildi.
DHA