Aydın Belediyesi, Aydın Ticaret Odası ve Profesyonel Aşçılar Derneği"nin katkıları, ADÜ"lü 9 öğrencinin girişimiyle 300 fakiri yemek verildi.
Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü 4. sınıfında okuyan 9 öğrencinin "Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi" örnek işbirliği ile gerçekleştirildi. Dersleri için Aydın Belediyesi, Ticaret Odası ve Profesyonel Aşçılar Derneği Aydın Şubesi"nden destek alan öğrenciler Yedieylül Yaşam Merkezi"nde 300 fakir ve yardıma muhtaç kişiye yemek verdi.
Derslerinden en yüksek notu almak isteyen ADÜ Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü 4. Sınıfı öğrencileri İsmail Eray Dursun, Serhat Aykan, Feridun Korkmaz, Gökhan Bilici, Deniz Gizem Duygu, Şule Kumaş, Güneş Salık, Gülçe Deniz ve Nil Yağcıoğlu, fakirlere yemek vermeyi proje konusu olarak seçtiler. Fakülte yönetiminin de desteğiyle çalışmaları başlatan 9 öğrenci Aydın"da yaşayan fakir ve yardıma muhtaçlar için 300 kişilik yemek düzenlemek için Aydın Belediyesi, Ticaret Odası ve Aydın Profesyonel Aşçılar Derneği"den yardım talep etti. Yardım taleplerinin kabul görmesi üzerine kolları sıvayan öğrenciler Aydın Belediyesi Yedieylül Yaşam Merkezi"de düzenledikleri öğlen yemeğinde yemek servisini kendi elleriyle yaptılar.
Yemeğe katılan yardıma muhtaç vatandaşlar ile tek tek ilgilenen öğrenciler, bu projelerine büyük destek veren başta Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Ticaret Odası ve Aydın Profesyonel Aşçılar Derneği"ne teşekkür ettiler.