Yakınları ile hastaneye gelen anne Necibe Çolak, herkese teşekkür ederek “Vatandaşlar sağolsun, hep yardım ettiler çocuğuma.Çok üzülüyordum. İyileşince evlendirmek istiyorum” dedi. Anne Çolak, oğlunu sağlıklı görmek istediğini belirterek, “Yüzünün düzelmesini eve dönmesini istiyorum. Heyecanlıyım. Aklıma hiç gelmiyordu. Allah yüzünü verenden de ameliyat edenden de razı olsun.Oğlumu çok iyi gördüm” diye konuştu.

YÜZÜNÜ ÇOK GÜZEL GÖRDÜM

  Anne Necibe Çolak ile birlikte yoğun bakıma giren amca Süleyman Çolak da bir gün önce haber aldıklarında gelemedikleri için üzüldüklerini söyledi. Yardımcı olan herkese teşekkür eden amca Çolak, yoğun bakımda yeğenini gördükten sonra “Yüzünü çok güzel gördüm. Biraz şişlik var ama güzel olmuş. Herkesin eline kollarına sağlık. Çok güzel” dedi.

  DURUMU İYİ

Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr.Özlenen Özkan ise ameliyat sonrası birinci gününde hastanın durumunun çok iyi olduğunu söyledi. Turan Çolak’ın yüzünün ödemli olduğunu belirten Özkan, şöyle konuştu: “Bu gün tekrar gördüm. Çok iyi görünüyordu. Hâla ödemliydi, hâla makineye bağlı, makineden ayırma kararını yoğun bakımdaki arkadaşlar verecek. Ama şu an için bulguları gayet iyi. Bir sorun yok ama her zaman söylüyoruz, ilk 10 gün önemli.“