Söke Ticaret Odası Konferans Salonu erozyon ve ağaçlandırma ile ilgili bir sunumla hizmete girerken Oda Başkanı Süleyman Toyran ”Söke için ihtiyaç olan salonumuzu diğer kamu kurum ve kuruluşlarımızla paylaşacağız” dedi. 
Odanın Konak Mahallesi Yıldırım Sokakta bulunan binasının birinci katı konferans salonu olarak düzenlendi. Salonun açılışı geleceğimizi tehdit eden küresel ısınma ve erozyonla mücadelede alınacak önlemler, ormanın ve ağacın önemi ile ilgili düzenlenen bir sunumla gerçekleştirilirken Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran,Ticaret Odası olarak önümüzdeki yıl kendi fidanlıklarını kurmak istediklerini söyledi. Toyran ”Konferans salonumuzun hizmete girmesi öncelikle odamızın bu konudaki ihtiyacını karşılayacağı gibi, Söke"nin bu ölçekte ki salon ihtiyacına da cevap verecektir. Başta Kaymakamlığımız, Belediyemiz olmak üzere diğer Kamu Kurum ve Kuruluşlarının ihtiyaçları halinde salonumuzu paylaşacağız” dedi.
Söke Ticaret Odası Konferans Salonun açılışına katılan Kaymakam Celil Ateşoğlu Söke"nin böylesine nezih ve teknik donanımlı bir salona ihtiyacı olduğunu söyleyerek ”Ticaret odamızın bu ihtiyacın yerine getirilmesine öncülük yapmasına teşekkür ediyoruz” dedi.
Ticaret Odası Konferans Salonunu açılışına Kaymakam Celil Ateşoğlu, Ticaret Odası yönetim ve Meclis üyelerinin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Enver Helvacı, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin, Jandarma Komutanı Yüzbaşı. Aykut Kara, Borsa Başkanı Bertan Balçık, Ziraat Odası Başkanı Muhsin Örnek, Söke Genç İş Adamaları Derneği Başkanı Efkan Ceylan, ve sivil toplum örgütü yöneticileri katıldı.