Başkan Çerçioğlu, Aydın Süper Amatör Lig"de mücadele eden beraberliği dahi olmaksızın namağlup durumda bulunan Aydın Belediyespor"a tüm Aydınlıların destek vermesini istedi. Çerçioğlu, “Hayalim Aydın Belediyespor"un profesyonel liglerde yükselerek bir zamanlar Fenerbahçe"ye 6 gol attığımız günlere dönmek. Bunu başaracağız. Aydın Belediyespor"u en üst noktalara taşıyacağız” dedi.
Çok iyi bir teknik ekip, futbolcu kadrosu ve yönetime sahip olduklarını ifade eden Başkan Çerçioğlu, “Takımımız bizi hiç yanıltmadı. Namağlup bir şekilde uzak ara lideriz ve eminim ki 3. lige çıkacağız. Bir zamanlar Fenerbahçeye 6 gol attığımız günlere dönmek istiyoruz. Bu amaçla çalışıyoruz ve Aydın Belediyespor"u en üst noktalara taşıyacağız. Keşke üst liglerde birden fazla Aydın takımı olsa daha güçlü olsak Aydın isminin en üstte olması bize sadece gurur verir” şeklinde konuştu.

AYDINSPOR YÖNETİCİLERİNİ ELEŞTİRDİ
Kendileri ile aynı grupta mücadele eden ve play-of"a gitme şansını mucizelere bırakan Aydınspor için üzüldüğünü kaydeden Çerçioğlu, şunları söyledi: “Bazıları bizi Aydınspor"a karşı ilgisizmiş gibi göstermek isteyebilir ama bu doğru değil. Ben ve ailem zamanında Aydınspor"a her anlamda çok destek verdik Ama yöneticiler başarısız durumda. Birileri illa ben orda olmalıyım derse hiç bir şey yapılamaz. Geçmiş dönemlerde Aydınspor"a yardım edenlere vergi cezası geliyor. Bu insanları bir daha nasıl Aydınspor"a çekeceksiniz. Herkes şapkasını alıp düşünmeli. Gerekirse renklerimizi Aydın Belediyespor olarak mavi beyaz rengimizi siyah beyaz yapar Yeni Aydın Belediyespor ismi ile yolumuzda yürürüz”
Aydın Belediyespor 14 maçta 42 puan toplayarak en yakın rakibi Didim Belediyespor"un 12 puan önünde bulunuyor. Fenerbahçe"ye 6 gol atarak tarihe geçen Aydınspor ise 15 maçta sadece 18 puan toplayarak 15 takımlı ligde 8"inci sırada yer alıyor. -iha