RS FM'de yayınlanan Yavuz Oğhan'dan Bidebunudinle programına katılan Akit yazarı Nurettin Veren, "AK Parti ile FETÖ el altından el mi sıkışıyor?" diyen Veren, "Bu ülke Cumhurbaşkanının çiftliği değil" ifadesini de kullandı. Veren, gazetesi Akit tarafından yazısının da sansürlendiğini belirterek, 'Yarısını yayınlamadılar. Hükümetin sıkıntıya gireceğini, muhalefetin eline koz geçeceğini düşündüler' dedi.

"AK Parti ile FETÖ el altından el mi sıkışıyor?" diyen Veren, "Bu ülke Cumhurbaşkanının çiftliği değil" ifadesini de kullandı. Veren, gazetesi Akit'te bugünkü yazısının sansürlendiğini ve yarısının yayımlandığını da açıkladı.

Akit yazarı Nurettin Veren, yapılan bazı üst düzey atamalar nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan güvenin sarsıldığını ileri sürdü. Gazetedeki köşesinde iktidarı eleştiren Veren, 'FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan'a olan güvenini sarsıyor' başlıklı yazısında, "Bu tip yanlışlar halkımızın Erdoğan'ın Başkanlık sistemine olan güvenini, gittikçe sarsmaktadır" ifadelerini kullandı.

Nurettin Veren'den gündemi sarsacak yazı: Nurettin Veren'den gündemi sarsacak yazı: "O kasete el koyun"