Türk statüsünde oynayan Nobre, bir aksilik olmazsa gelecek 3 yılda Beşiktaş için top koşturacak. Milli Takıma alınması konusu tartışma konusu edilen Brezilyalı futbolcu Ay Yıldızlı formayı sırtına geçirmeyi çok istiyor.

Beşiktaş'ta sözleşmesi bu sezon sona erecek Mert Nobre, takımda kalıyor. Siyah-beyazlı yönetim kadrosunda tutmak istediği Brezilyalı oyuncunun menajerleriyle dün son bir görüşme yaptı. Siyah-beyazlı kulübütn Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk'in görüştüğü Nobre'nin menajeri Juan Figger ile büyük ölçüde anlaşma sağlanırken, 3 yıl için prensipte el sıkıştılar. İki taraf arasında ufak pürüzlerin kaldığı öğrenildi. 5 Ocak'ta yapılacak son bir görüşmenin ardından 2011-2012 sezonunun sonuna kadar Nobre'nin siyah-beyazlı kulüple futbol hayatına devam etmesi bekleniyor.


ÜCRETİNİ ARTIRDI


Nobre'nin menajeri ve Beşiktaş yönetimi arasında yaşanan pürüzlerin ise maddi konular olduğu ve önümüzdeki günlerde bunun halledileceği belirtildi. Brezilyalı oyuncu Beşiktaş'tan yıllık 1.1 milyon dolar ücret alıyordu. Nobre'nin menajerinin yıllık 2,5 milyon dolar istediği, yönetimin ise 2 milyon dolar verdiği öğrenildi. Bu oranın her iki taraf açısından da ortak bir rakama getirilerek, 5 Ocak'ta yeni sözleşmenin imzalanması bekleniyor. Öte yandan bir ara adı Beşiktaş'a anılan Brezilyalı yıldız Ronaldo konusunun ise hiç gündeme gelmediği öğrenildi.



Denizli: Kimse bize engel olamayacak


Teknik direktör Mustafa Denizli, idman öncesinde basın mensupları ile bayramlaştı ve değerlendirmelerde bulundu. Denizli, “Herkes şunu bilmeli ki, Beşiktaş'ta ne idari ne de teknik bir boşluk yoktur. Sezon içinde her takımın yaşayabileceği gibi puan kayıpları yaşadık. Sezon sonu nihai hedefimize ulaşacağız. Bu kayıplar hedefimize engel olamayacaktır. Daha 14 hafta geride kaldı. Şampiyonluk zirvesi 26. haftadan itibaren şekillenir” dedi. Denizli, Delgado'nun sakat sakat oynadığını da söyledi.