ESKİŞEHİR"de alkollü 42 yaşındaki Ali U., evde yemek bulamayınca akraba ziyaretinden dönen eşi 41 yaşındaki Sevgi'yi tartışma sonunda bıçakla bacağından yaraladı.

İşsiz ve alkollü olduğu belirtilen evli 2 çocuk babası Ali U., akraba ziyaretinden dönen eşi Sevgi ile yemek yapmadığı için tartıştı. Tartışmanın ardından Ali U. mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile eşini sol bacağından yaraladı.

Eşi tarafından Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi"ne götürülen Sevgi U. buradaki polislere önce kanepenin üzerine bıraktığı bıçağın üzerine oturduğu için yaralandığını öne sürdü. Sevgi U. daha sonra hastaneye gelen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ağır Suçlar Büro Amirliği"nde görevli polislere eşinin kendisini bıçakla yaraladığını söyledi.

Acil serviste gerekli tedavisi yapılıp taburcu edilen Sevgi U. şöyle konuştu:
“Sabahleyin eşim evden çıkarken halamı ziyarete gideceğimi kendisine söylemiştim. Akşam eve geldiğimde bana "Nerede kaldın? Yemek de yapmamışsın" dedi. Ardından da beni bıçakladı. Eşim daha önce balık satıcılığı yapıyordu. Ancak bir-kaç aydır işsiz. Eve alkollü geldiğinde sürekli kavga ediyor.”

Polis tarafından gözaltına alınan Ali U. ise eve geldiğinde eşinin olmadığını, mutfağa ve buzdolabına baktığında yemek bulamadığını bu yüzden öfkelenip eşini bıçakla yaraladığını söyledi. Yetkililer Ali U."nun yaralama suçundan adliyeye sevk edileceğini bildirdi.


HÜRRİYET