Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki imza töreninde ayrıca A2 takımından İsmail Çetin, Gökhan Yılmaz, Gökhan Korkmaz, Enes Eser ve Halim Demirok'a profesyonel imza attırıldı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Başkan Hasan Akıncıoğlu, "Antalyaspor geçen sezon çok başarılı bir dönem yaşadı. Necati Ateş'in bu başarıda katkısı çok büyük oldu. 48 kez milli formayı giymiş, bugüne kadar toplam 128 gole imza atmış ve Türkiye'de kendini kanıtlamış bir oyuncu ile yeniden anlaşmanın huzuru ve mutluluğu içindeyiz. İnanıyorum ki, önümüzdeki sezon da aynı performansı fazlasıyla gösterecek ve Antalyaspor çıtayı yükseltecektir. Kendisini ve 5 genç futbolcu kardeşimizi de profesyonel olmasından dolayı kutluyor, Antalyaspor için her şeyin güzel olacağına inanıyorum" diye konuştu.

FENERBAHÇE'Yİ BEKLEMEDİM

Kalabalık bir medya grubunun izlediği imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Necati Ateş, "Antalyaspor'da çok güzel insanlarla birarada yaşıyorum. Çok mutluyum. Bunu da 2 yıllık sözleşmeye imza atarak kanıtladım" dedi. Sezon bittikten sonra başta Fenerbahçe olmak üzere birçok kulüpten teklif aldığını belirten Ateş, "Ancak Antalyaspor'a verdiğim bir sözü tüm görüşmelerimde dikkate aldım. Fenerbahçe'den gelen teklifte beklemem istendi. Ancak bekleyecek zamanım yoktu. Sözümün arkasında durdum ve Antalyaspor'a imza attım. Aile olarak mutlu olduğumu söyleyebilirim. Önümüzdeki sezon daha başarılı olacağıma, Antalyaspor'un çıtasını yükselteceğimize yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Necati Ateş, basında Beşiktaş'tan kendisine teklif geldiği yönünde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını da sözlerine ekledi. A2 takımın başarısına imza atan 5 genç oyuncu da "Bu bizim hayatımızın dönüm noktası. Daha çok çalışıp, yetiştiğimiz kulübe daha büyük katkı sağlayarak karşılık vereceğiz" dedi.

DHA