ANTALYA'da 50 metre ilerideki ışıklı kavşağı kullanmak yerine yolun karşına geçmek isteyen 60 yaşındaki Zeliha Postacı'ya otomobil çarptı. Kazadan sonra sürücü 32 yaşındaki Çiler Erdoğan, "Allah'ım ne olur ölmesin" diyerek gözyaşı döktü.

Kaza sabah saatlerinde Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. Mevlana Kavşağı'dan 100'üncü Yıl Caddesi yönüne giden Çiler Erdoğan yönetimindeki 07 DA 726 plakalı otomobil, yolun karşı tarafına geçmeye çalışan Zeliha Postacı'ya çarptı.

Çarpmanın etkisiyle önce ön tampona, ardından aracın sağ camına çarpan Postacı, yaklaşık 4 metre ileri fırlayıp yere çakıldı. Sürücü Çiler Erdoğan otomobilden iner inmez çarptığı kadının yanına koştu. Yerde kanlar içinde yatan Zeliha Postacı'nın ölmemesi için dua eden Çiler Erdoğan'ı, yanındaki kadın arkadaşı teselli etmeye çalıştı. Sürücü Erdoğan, arkadaşına sarılarak, "Allahım ne olur ölmesin. Nasıl oldu anlayamadım. Birden önüme çıktı" diyerek gözyaşı döktü.

Olay yerine gelen trafik polisleri, meraklı yaya ve sürücüleri kaza yerinden uzaklaştırmak için yoğun çaba harcadı. Sürücüyü sakinleştirmeye çalışan kadın da yaşadığı yaşadığı şokun etkisiyle yaralı kadının bir ayakkabısı ve yazmasını elinden düşürmedi. Sağlık görevlisi olduğu belirtilen başka bir sürücü de yaralıya yardım etmeye çalıştı. Çağırılan ambulans Postacı'yı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

Kaza yerinin 50 metre ilerisinde ışıklı kavşak bulunduğu, ancak kazazedenin kestirmeden karşıya geçmeye çalıştığı belirtildi. Zeliha Postacı'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.



Vatan