Eski manken Neslihan Yavuzcan ile aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu Zafer Ergin"e eşinden mesaj var

“Arka Sokaklar” dizisinin Komiser Rıza Baba"sı Zafer Ergin"in ismi eski voleybolcu ve manken Neslihan Yavuzcan ile aşk dedikodularına karıştı. İkilinin önceki gün katıldıkları bir düğünde romantik dansı dedikoduları artırdı. Sık sık birlikte görüntülenen çiftin bu yakınlığı üzerine gözler Zafer Ergin"in kendisi gibi oyuncu olan eşi Binnaz Ergin"e çevrildi. 23 yıllık evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilen Ergin, VATAN"a konuştu:

* Ben Hüsnü Şenlendirici"nin karısı Nazire değilim, öyle davranmam. 23 yıllık kocamın aleyhinde konuşacak değilim. Bu hanım ve davranışları beni hiç ilgilendirmiyor. Zaten kendisini tanımıyorum, tanımak da istemiyorum. Aynı kulvarlarda bile değiliz. Ben kocamı seviyorum aynı şekilde o da beni seviyor. Ben Zafer"i hayatımda zorla tutmuyorum, gitmek isterse gider. Sonuçta 10 tane çocuğumuz yok, birbirimizi sevdiğimiz için beraberiz.

* Kocam eve zamanında gelir, dışarıda kalmaz. Bana yansıtmadan bir şey yapıyorsa bunu kendisi bilir. Ancak bir kadın da kendini bu konumda görmek istiyorsa bir şey diyemem. Ben evliliğimden çok memnunum. Bütün çevremiz Zafer"in bana düşkünlüğünü bilir.

* Zafer bana gelip "Senden ayrılmak istiyorum, başka bir kadını seviyorum" derse üzülürüm ama problem yapmadan "tamam" derim. Bana böyle bir talepte bulunmadığına göre ortada önemli bir şey yok. Ben Zafer"in 4"üncü karısıyım, 25 yıldır tanışıyoruz, 23 yıldır da evliyiz. Üstelik genç ve güzel bir kadınım. Bizi herkes, komşularımıza varana kadar görür, tanır. O kadınla aralarında bir şey var mı bilmiyorum varsa da beni hiç ilgilendirmez. Bu 3"üncü şahısların sorunu./vatan