Erzincan Emniyet Müdürlüğü ile Mersin Emniyet Müdürlüğü'nün Ortaklaşa Düzenlediği "Kıvılcım" Operasyonunda Yakalanan 3 Kişi Erzincan Adliyesi'ne Çıkartıldı.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü ile Mersin Emniyet Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği "Kıvılcım" operasyonunda yakalanan 3 kişi Erzincan Adliyesi'ne çıkartıldı.
Edinilen bilgilere göre; Erzincan Emniyet Müdürlüğü ile Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü uyuşturucu kaçakçılarına karşı ortak operasyon düzenledi. Şahıs ve organizasyonlara yönelik başlatılan "Kıvılcım" adlı operasyonda, Van'dan aldıkları uyuşturucu maddeleri İstanbul'a nakleden Nazillili Enver G.(54) ile eşi olan Neval G.(46) kullandıkları araçla birlikte Erzincan'da yakalandı. Narkotik dedektör köpeği Çilek'in yaptığı aramada aracın çeşitli yerlerine zulalanmış halde 50 kilogram eroin maddesi ele geçirildi.

Konu ile ilgili bağlantısı tespit edilen ve uyuşturucu maddelerini İstanbul'da karşılamak üzere Van'dan uçak ile İstanbul'a giden A.K(33) isimli şahıs ise Ankara Esenboğa Havalimanı'nda yakalandı. Ankara'da yakalanan şahsın Erzincan'a getirilmesi ile birlikte "Kıvılcım" operasyonunda yakalanan 3 şahıs adliyeye sevk edildi.

Şahısların araçlarında yakalanan 50 kilo eroin ise çuvallar içerisinde 4 polis tarafından taşınarak adliye binasına getirildi. (Cihan Haber Ajansı)