İşadamları Derneği ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur başta olmak üzere Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, Garnizon Komutanı Yarbay Ekrem Turan, Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç, İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula ve NASİAD üyesi işadamları katıldı.

Derneklerinin düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katılanlara teşekkür eden NASİAD Başkanı Necmi Erkan; “Bu mübarek ramazan gününde bu soframızı bizlerle paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ramazan günleri cenabı Allah da öyle buyurmuş, iftarı beraber yapma günleri paylaşma günleridir. Fakirin halinden anlama günleri. Bizler de dernek olarak diğer platformda bulunan derneklerle beraber her gün 1500 kişiye iki farklı yerde iftar vererekten ramazanın ruhunu yakalamaya çalışıyoruz. Bunlarda sizlerin katkısı çok büyük emek verenlerden Allah razı olsun diyorum. Yine ramazanda edilen dualarla burada edilen dualarla memleketimiz için gerekli olan Nazilimiz için gerekli olan birlik ve beraberliği sağlamasını diliyorum. Yurt dışında olan Suriye de Myanmar’da Müslümanlara ve diğer insanlara yapılan zulümlerin de bu ramazanda kalmamasını diliyorum” dedi.

Akşam ezanı ile birlikte oruçlarını açan davetliler yenilen akşam yemeğinin ardından ESİDEF ve TUSKON tanıtım sunumu izlendi.